Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

sosoaca
Categorie: Actual

Lucian Heiuş, șeful ANAF, a afirmat, referindu-se la datoriile pe care senatorul Diana Şoşoacă le are la bugetul de stat, că aceasta are un comportament ca orice alt contribuabil rău platnic. „În loc să îşi achite obligaţiile pe care le are, inventează duşmani şi lansează şi scenarii fanteziste de multe ori că cineva are ceva cu dumneaei”.

Heiuş a precizat că în cazul lui Şoşoacă a început executarea silită prin poprirea conturilor bancare şi emiterea unei adrese către Senat prin care i se solicită să i se reţină, aşa cum prevede legea, o treime din indemnizaţie şi că impozitele şi taxele nu au culoare politică. „Doamna Şoşoacă are de achitat nişte obligaţii la bugetul de stat şi, din păcate, are un comportament ca orice alt contribuabil rău platnic. În loc să îşi achite obligaţiile pe care le are, inventează duşmani şi lansează şi scenarii fanteziste de multe ori că cineva are ceva cu dumneaei. Eu am spus-o şi o repet de fiecare dată: Din punct de vedere al ANAF-ului, impozitele şi taxele nu au culoare politică. Doamna senator Şoşoacă pentru noi este un contribuabil ca oricare altul. A acumulat nişte obligaţii la bugetul de stat, a intrat în executare silită, i-a fost emisă somaţia, nu a achitat, i s-a început executarea silită prin poprirea conturilor bancare şi emiterea unei adrese către Senatul României prin care i se solicită să i se reţină, aşa cum prevede legea, o treime din indemnizaţia de senator, până la concurenţa sumei pe care o are de plată către bugetul de stat”, a afirmat şeful ANAF. Heiuș a precizat că a început executarea silită prin poprirea conturilor bancare ale Dianei Şoşoacă.

Citește și Diana Șoșoacă a urcat la Sfinx ca să simtă energiile emise de munte

Back To Top