Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Anastase
Categorie: Actual
  • Înființarea consorțiilor școlare și a învățământului dual de către autoritățile locale se numără printre noutățile Legii Educației.
  • „Vor putea fi create campusuri de învățământ profesional dual, de importanță regională, care oferă programe de formare”.

„Prin noua Lege a Educației, vor putea fi înființate consorții școlare și de învățământ dual de către autoritățile locale. Consorţiile şcolare sunt parteneriate contractuale între unităţile de învăţământ acreditate, prin care vor putea fi utilizate în comun resursele acestora, pentru a crește oportunitățile de învățare oferite elevilor.

Totodată, vor putea fi create campusuri de învățământ profesional dual, de importanță regională, care oferă programe de formare. Competențele dobândite de absolvenții învățământului dual vor fi astfel mai bine conectate cu cerințele pieței muncii!

Intră pe www.legile-educatiei.pnl.ro și lasă-ne un mesaj cu sugestiile tale de îmbunătățire a noilor prevederi. Împreună, așezăm bazele unui sistem de învățământ mai bun, mai performant!”, a transmis senatorul Roberta Anastase.

Citește și Roberta Anastase: „Ziua Națională a Înotului, un prim pas pentru elaborarea unor politici publice care să combată obezitatea infantilă”

Back To Top