Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ANPC
Categorie: Actual
  • Comandamentului Munte 2022, structură special constituită a Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC), comisarii din Prahova si Braşov au controlat șase operatori economici de pe Valea Prahovei.
  • În urma controalelor s-au aplicat amenzi de 70.000 de lei.

În urma abaterilor constatate de comisari, operatorii economici au fost sancţionaţi cu șapte amenzi contravenţionale, în valoare totală de 70.000 lei şi două avertismente, luându-se, de asemenea măsurile de oprire definitivă de la comercializare şi retragere definitivă din circuitul consumului uman a peste 100 kg produse alimentare în valoare totală de aproximativ 4.500 lei și oprire temporară a prestării serviciilor până la remedierea deficienţelor pentru doi operatori economici.

„Dintre deficienţele constatate amintim utilizarea unor spaţii frigorifice neigienizate, cu resturi alimentare, scurgeri de lichide de la materii prime; folosirea unor congelatoare cu strat gros de gheaţă; utilizarea unor plite de gătit neigienizate şi a unor ustensile de bucătărie neconforme, deteriorate; folosirea la gătit a unor produse alimentare fără elemente de identificare, cu data durabilităţii depăşită; utilizarea la prepararea produselor alimentare a altor brânzeturi decât cele declarate în lista meniu; comercializarea unor porţii de mâncare gătită care nu erau ţinute la masa caldă; lipsa evidenţierii alergenilor în lista meniu; existenţa graficelor de schimb al uleiului de prăjire necompletate la zi; lipsa salteluţelor de protecţie, existenţa unor tăblii de pat cu bucăţi de material lipsă, a unor pereţi murdari, a unor piese de mobilier cu vopsea exfoliată, a unor cearşafuri de pat cu fire de păr, în camerele de cazare”, se arată în comunicatul ANPC.

Citește și Zeci de camere scoase temporar din circuit, după un control al ANPC la unele dintre cele mai cunoscute hoteluri din București

Back To Top