Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

hoteluri anpc bucuresti
Categorie: Știri naționale
  • ANPC a aplicat amenzi de 95.000 de lei după un control la unele dintre hotelurile cunoscute din București.
  • Comisarii au recurs și la sancțiuni suplimentare, inclusiv interzicerea temporară a utilizării a zeci de camere de cazare.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a prezentat bilanțul ultimelor două zile, când “patru dintre cele mai cunoscute hoteluri s-au aflat în atenția echipelor Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor din Municipiul București (CPCMB): Union, Continental București Nord, Ambasador și Novotel. Comisarii CPCMB au aplicat, în urma controlului, amenzi contravenționale în valoare totală de 95.000 lei, cărora li s-au adăugat și măsuri complementare”.

Potrivit comunicatului transmis de ANPC, Echipele au dispus oprirea temporare a prestării de servicii, până la remedierea deficiențelor, pentru 16 camere de la Hotel Continental București Nord (pentru acestea fiind propusă și închiderea temporară pentru o perioadă de până la 6 luni), 35 camere de la Hotel Ambasador și două camere de la Hotel Novotel. A fost dispusă oprirea temporară a prestării de servicii, până la remedierea deficiențelor, și în cazul a trei  agregate frigorifice de la Hotel Continental București Nord și Novotel.

Abaterile constatate de echipele de control, în spațiile destinate alimentației publice, au fost utilizarea unor grătare și cuptoare neigienizate corespunzător; utilizarea unor ustensile de bucătărie neprofesionale, cu grad ridicat de uzură; utilizarea unor agregate frigorifice neigienizate corespunzător, cu grătare cu vopsea exfoliată, urme de rugină, chedere depreciate, cu ventilatoare care prezentau depuneri de praf și impurități; folosirea unor produse alimentare fără eticheta cu elemente de identificare și caracterizare, precum și fără data limită de consum; nerespectarea condițiilor de temperatură pentru păstrarea unor preparate; depozitare în condiții necorespunzătoare a unor produse alimentare; folosirea unor materii prime cu etichete greu lizibile.

VEZI ȘI: ANPC atrage atenția că pasagerii au dreptul să ceară compensaţii de până la 600 de euro pentru un zbor anulat

În ceea ce privește neregulile găsite în spațiile de cazare, comisarii menționează folosirea unor camere neigienizate, cu condiții igienico-santiare precare,cu protecții de saltea rupte, cu fire de păr, saltele și pilote pătate, perdele arse, rugină în băi, mochetă pătată, peticită, atât în camera, cât și pe holuri, depuneri de praf; lipsa plaselor împotriva insectelor, la ferestre; folosirea în camera a unor mape cu informații incomplete pentru turiști.

”Pentru a avea stele, trebuie să le meriți și să știi să le păstrezi. Dacă nu poți întreține un hotel, nu îl mai ține deschis, doar pentru a încasa. Iar dacă vin bani, nu uita să investești în propria afacere.

Mă întreb: și aici am supărat pentru că am venit în control?

Și aici există teorii ale conspirației?”, a declarat președintele ANPC Horia Constantinescu.

Foto: ANPC

Back To Top