Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

ionescu
Categorie: Actual
  • Deputatul George Ionescu, președinte Forța Dreptei Prahova, a prezentat, într-o conferință de presă, o soluție pentru sistemul de termoficare din Ploiești.
  • Ionescu a declarat că modelul sistemului aplicat în Brașov ar fi potrivit și pentru municipiul Ploiești.

„Am rămas uimit că nu se caută soluții, ci doar vinovați. De-a lungul timpului, cei care au condus au găsit soluții pentru subvenționarea gigacaloriei, fără a gândi soluții pe termen lung. În Brașov, în 2009, s-a montat prima central cu cogenerare din țară, un program pilot care s-a arătat a fi cea mai bună soluție pentru încălzirea municipiului, inclusiv pentru producerea de apă caldă. Astfel de centrale sunt folosite cu succes în țările civilizate de mulți ani. Aceste centrale generează 38 de MW agent termic și 42 MW energie electrică. Fostul primar al Brașovului, George Scripcaru, mi-a spus că este cea mai bună investiție pe care a făcut-o. Cetățenii nu au probleme cu termia, au apă caldă și căldură în permanență”, a  declarat deputatul George Ionescu.

Vezi întreaga conferință de presă aici

Citește și Și la Constanța se oprește apa caldă pentru pregătirea pentru sezonul rece

Back To Top