Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Activitățile au avut loc pe principalele drumuri naționale din județ, dar și pe raza localităților Bărcănești, Brazi, Gorgota și Puchenii Mari.
  • În cadrul acțiunilor, au fost controlate 160 de autovehicule, fiind efectuate în acest context 106 testări cu aparatul etilotest și 7 testări cu aparatul DrugTest.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova au desfășurat joi activități pentru reducerea gradului de victimizare prin accidente rutiere care au avut ca principale cauze de producere viteza, alcoolul, precum și consumul de substanțe psihoactive la volan.

Activitățile au avut loc pe principalele drumuri naționale din județ, dar și pe raza localităților Bărcănești, Brazi, Gorgota și Puchenii Mari.

În cadrul acțiunilor, au fost controlate 160 de autovehicule, fiind efectuate în acest context 106 testări cu aparatul etilotest și 7 testări cu aparatul DrugTest.

În urma abaterilor constatate au fost reținute 10 permis de conducere, dintre care 5 pentru nerespecatarea regimului legal de viteză.

În total au fost aplicate 84 de sancțiuni contravenționale în valoare de 37.055 de lei.

Revenim prin a recomanda conducătorilor auto să respecte prevederile legale, să adapteze permanent viteza la condițiile de drum și să conștientizeze faptul că își pot pune în pericol atât propria viață, cât și pe cea a celorlalți participanți la trafic.

Back To Top