Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

apa calda
Categorie: Știri naționale

 

• Și municipiul Constanța rămâne fără apă caldă, la fel ca Ploieștiul.
• Operatorul din orașul de la malul mării execută lucrări de mentenanță pentru a pregăti instalațiile pentru sezonul rece.
• Apa caldă va fi oprită în tot municipiul Constanța în perioada 16 – 31 august.


Furnizarea apei calde va fi întreruptă în perioada 16 - 31 august în municipiul Constanţa pentru lucrări la reţeaua de transport a agentului termic, informează Primăria Constanţa.

CITEȘTE ȘI: Termoficare Prahova: Starea critică a echipamentului - risc major pentru personalul operațional angajat și pentru funcționarea serviciului de energie termică

„Având în vedere că în această perioadă, în scopul pregătirii sistemului de termoficare pentru sezonul rece, se impune executarea unor lucrări de întreţinere şi reparaţii a instalaţiilor de producere a energiei termice din CET Palas şi a celor de transport şi distribuţie aflate în administrarea Termoficare Constanţa SRL fiind totodată necesare opriri tehnologice solicitate de constructor pentru derularea programului de investiţii de modernizare a reţelei de transport a agentului termic primar, vă informăm că în perioada 16.08.2022-31.08.2022 va fi oprită furnizarea apei calde de consum în municipiul Constanţa”, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanţa.

Lucrările la sistemul de termoficare reprezintă investiţii necesare pentru modernizare.

În Ploiești, apa caldă a fost oprită la 1 august, pentru reparații la instalațiile care produc agentul termic, iar situația este departe de a fi rezolvată. Peste 130.000 de apartamente nu beneficiază de apă caldă, pentru mai mult de o lună, iar în primele zile au fost afectate și spitalele din municipiu.

VEZI AICI: Termia ruginită a Ploieștiului. VIDEO exclusiv Actualitatea PH

 

Back To Top