Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

salvamont busteni bucegi
Categorie: Actual
  • Echipele de salvatori de la Salvamont Bușteni și Salvamont Prahova au urcat sâmbătă, pe munte, de numai puțin de șapte ori.
  • Printre turiștii care au avut nevoie de ajutor s-au aflat și copii.

Sâmbătă, în jurul orei 20.30, Salvamont Bușteni anunța că are deja trei intervenții încheiate în Bucegi, două în desfășurare și un al șaselea ape labia primit, de la un grup blocat pe munte de un urs care le ieșise în cale:

“Două dintre ele sunt acum în plină desfăşurare.

Trei adulţi şi doi copii de 11 ani sunt în acest moment blocaţi pe Brâul lui Răducu pentru că nu mai găsesc poteca. Salvatorii încearcă acum să-i găsească.

Un alt bărbat care încerca să coboare pe V. Caraimanului, s-a epuizat fizic şi s-a blocat pe poteca turistică. Salvamontiştii al coboară acum... şi încă o solicitare sosită în urmă cu un minut: un grup de turişti sunt blocaţi tot pe Jepii Mici pentru că un urs le-a ieşit în cale şi nu pleacă din potecă”.

Cei cinci blocați pe Brâul lui Răducu și turistul de pe Valea Caraimanului au fost recuperați, au anunțat salvatorii în jurul orei 23.00, când tocmai primeau o a șaptea solicitare, din partea unui grup de patru persoane rătăcite în pădure, în zona Pelișor.

VEZI ȘI: Turist blocat în Bucegi, căutat două ore de salvamontiști. Omul nu a știut să le spună unde a ajuns

Foto: Salvaamont Bușteni

Back To Top