Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

amenzi rutiera
Categorie: Actual
  • Polițiștii prahoveni au derulat, vineri, mai multe acțiuni rutiere pe drumurile din Prahova.
  • Au fost angrenați peste 70 de agenți care au legitimat 290 de persoane şi au controlat  250 de autovehicule.

IJP Prahova a anunțat, în bilanțul transmis sâmbătă, că au fost aplicate 141 de sancțiuni contravenționale, în total fiind date amenzi de 67.800 de lei, unele și împreună cu măsuri complementare împotriva șoferilor care au comis abateri de la Codul rutier.

Acțiunile au avut loc în mai multe intervale orare, pe raza Secției nr.3 de Poliție Ploiești, a Poliției orășenești Urlați, precum și pe raza Secțiilor de poliție rurală Cocorăștii Colț și Blejoi. De asemenea, au fost organizate controale și pe drumurile naționale din județ. În total, peste 70 de polițişti care au legitimat 290 de persoane şi au controlat  250 de autovehicule, au fost controlate 24 de autoutilitare, dar și 15 unități comerciale.

VEZI ȘI: Comandamentul Munte 2022 al ANPC, amenzi de 70.000 de lei într-o singură zi pe Valea Prahovei

“Au fost aplicate 141 de sancțiuni contravenționale în valoare de 67.800 de lei, au fost efectuate peste 100 de testări cu aparatul etilotest și au fost reținute 7 permise de conducere și au fost retrase 5 certificate de înmatriculare”, menționează reprezentanții IJP Prahova.

Back To Top