Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

reintroducerea uniformelor in scoli
Categorie: Actual
  • Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, militează pentru o nouă schimbare majoră în învățământul preuniversitar.
  • Acesta susține reintroducerea uniformelor, însă în anumite condiții.
  • Ministrul consideră că ținuta elevilor ar trebui să fie obligatorie, dar să difere de la o școală la alta.

Discuția privind reintroducerea uniformelor în învățământul preuniversitar revine periodic în atenția opiniei publice. De această dată a fost deschisă de ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

”Sunt peste 17.000 de școli în România, condițiile diferă foarte mult de la o școală la alta. M-aș bucura să existe acest sistem în care elevii să considere școala un mediu prietenos, școala să fie un loc în care ei merg cu plăcere, un loc în care ei sunt mândri.

Dacă sunt mândri de școală vor fi mândri să poarte și însemnele acelei școli. Este însă un lucru care trebuie abordat diferențiat de la o școală la alta”, a declarat ministrul, la Antena3.

Reintroducerea uniformelor în școli ar fi o nouă schimbare majoră, alături de modificările importante prevăzute de proiectul noii legi a educației, aflat în dezbatere publică.

VEZI ȘI: BACALAUREAT | Limba română va avea, în continuare, o probă scrisă dedicată. Părinții negociază și admiterea la colegii

Back To Top