Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accident microbuz romani germania
Categorie: Actual
  • Un microbuz cu muncitori români s-a răsturnat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe A4, în apropiere de Koln.
  • Nouă persoane au fost rănite.
  • Microbuzul s-a răsturnat după ce a fost acroșat de mașina unui șofer de taxi care a încercat să-l depășească.

În accident au fost implicate un microbuz înmatriculat în România, care se îndrepta spre Olanda, și mașina unui tânăr de 26 de ani, șofer de taxi, care ar fi fost drogat.

Între intersecțiile Düren și Langerwehe, șoferul de taxi a virat stânga pentru a depăși microbuzul din fața sa, dar a acroșat partea din spate a acestuia, după cum a declarat purtătorul de cuvânt al poliției germane, citat de rotalianul.com. Microbuzul a derapat și s-a răsturnat de mai multe ori, rămânând pe carosabil. Pasagerii au fost în acest fel blocați în interior.

Potrivit sursei citate, un prim salvator și un pompier au fost răniți ușor în timp ce scoteau persoanele prinse între tablele contorsionate ale microbuzului avariat.

Cei nouă pasageri ai microbuzului au fost răniți, doi dintre ei fiind în stare mai gravă.

VEZI ȘI: Două mașini din România și una din Ucraina implicate într-un nou accident mortal în Bulgaria

Reprezentanții Consulatului General al României la Bonn au întreprins demersuri pe lângă autoritățile germane, în regim de urgență, pentru a obține informații referitoare la identitatea, starea de sănătate a persoanelor afectate, precum și la circumstanțele producerii accidentului. Potrivit MAE, un singur cetățean român continuă să necesite îngrijiri medicale în cadrul unei unități medicale specializate, iar ceilalți au fost externați. Consulatul General al României la Bonn continuă dialogul cu autoritățile locale și cu unitatea medicală în care este internat cetățeanul român rănit, fiind pregătit să acorde asistență consulară, conform competențelor legale.

Foto: bild.de

Back To Top