Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

accident Bulgaria
Categorie: Știri internaționale
  • Trei autoturisme, dintre care două înmatriculate în România, au fost implicate într-un nou accident grav produs pe o șosea din Bulgaria, în apropiere de Balcic.
  • Două persoane și-au pierdut viața, victimele fiind din a treia mașină implicată, înmatriculată în Ucraina.
  • Ministerul român al Afacerilor Externe a furnizat detalii despe tragedie în cursul zilei de marți, menționând că și doi români au fost răniți în urma impactului, aceștia fiind internați în stare gravă.

“Ministerul Afacerilor Externe (MAE), prin Ambasada României în Republica Bulgaria, a fost notificat cu privire la un accident rutier produs în data de 8 august 2022, orele 13.30, în Bulgaria, între localitățile Tsarichino și Kremena, în care au fost implicate trei autoturisme, dintre care două înmatriculate în România. Potrivit datelor preliminare comunicate de către autoritățile locale, în urma accidentului, două persoane de cetățenie română au fost rănite, iar alte două persoane, de altă cetățenie, au decedat. În accident au mai fost implicați alți patru cetățeni români, care nu au suferit leziuni sau alte vătămări.

Reprezentanții Ambasadei României la Sofia au solicitat autorităților competente locale, în regim de urgență, informații suplimentare cu privire la cetățenia, identitatea și starea de sănătate a persoanelor implicate în accident, fiind în contact cu reprezentații poliției și cu cei ai unității medicale din Bulgaria unde sunt spitalizați cei doi cetățeni români răniți. Din informațiile obținute de la reprezentanții spitalului, cele două victime, cetățeni români, se află în stare gravă, internate la Terapie Intensivă, respectiv Chirurgie, fiind luate toate măsurile necesare pentru acordarea asistenței medicale specifice.

De asemenea, MAE informează că autoritățile locale bulgare au deschis o anchetă pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

Până în acest moment, la nivelul misiunii diplomatice nu au fost înregistrate solicitări de asistență consulară din partea familiei persoanelor afectate. Personalul consular efectuează, totodată, demersurile necesare pentru identificarea și notificarea familiilor din România ale persoanelor rănite în urma accidentului”.

Doi morți și un copil de 8 ani la Terapie Intensivă

Presa locală din Bulgaria scrie că persoanele care și-au pierdut viața sunt un bărbat și o  femeie care se aflau în mașina cu numere de Ucraina. Un copil de 8 ani, din același autoturism, a ajuns la spital în stare foarte gravă, fiind internat la Terapie Intensivă.

Potrivit pronewsdobrich.bg, tragedia a avut loc pe șoseaua General Toshevo - Balcic, între satele Kremena și Tsarichino. Dintr-un motiv necunoscut, autoturismul ucrainean a intrat în contact cu primul autoturism românesc, s-a învârtit și a lovit frontal a doua mașină cu numere de România.

VEZI ȘI: Autocar cu români, implicat într-un accident în Bulgaria. Patru persoane au murit - update

Foto: pronewsdobrich.bg

Back To Top