Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Patriarhul Daniel va fi prezent luni, 15 august, la Mănăstirea Ghighiu din Prahova. 
  • Acesta va participa la activititățile de resfințire  a Bisericii Mari din incinta ansamblului monahal. 

Patriarhul Daniel va fi prezentă astăzi în Prahova, la Mănăstire Ghighiu, unde vom avea loc manifestările religioase dedicate Praznicului Adormirii Maicii Domnului și resfințirii Bisericii mari din incinta ansamblului monahal, activităti oficiate de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel.

Este o ocazie unica în care credincioșii, atât bărbați, cât și femei, pot să treacă prin altarul lacașului de cult resfințit.

„Ne asigurăm că evenimentul se desfășoară în condiții de siguranță a participanților. Conditiile meteorologice sunt favorabile ploii, așa că recomandam credincioșilor și pelerinilor care vor să participe la slujba religioasă și să treaca prin altarul bisericii, să se echipeze corespunzator și să se înarmeze cu răbdare, timpii de așteptare la rândul stabilit fiind de cel putin 30 de minute.

Dorim tuturor Zi binecuvântată și La mulți ani celor ce poartă numele Maicii Domnului!” au transmis reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi Matei Basarab Ploiești

Back To Top