Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tren
Categorie: Actual
  • O întâmplare revoltătoare este povestită, pe rețelele de socializare, de o brașoveancă.
  • Faptele au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, într-un tren privat care circula între București și Brașov.

.

„Urca o fătuca de la Florești. Frumușică foc, păr lung și ondulat, picioare lungi, 16-17 ani. De când a urcat, controlorul a tachinat-o încontinuu. "Ai prieten? Ești singurica? Te plimbi?". S-a așezat pe scaun în fața ei și asta mică nu știa cum să se mai strângă de picioare să nu o atingă. El încearcă să îi de-a o cutiuță (nu știu ce e în ea, dar desenul părea a fi cu plasturi), ea refuză. (…) Am oprit la Câmpina. El se da jos „fiindcă aici stăm mai mult" și îi surprind fetei privirea. E toată strânsă, picior peste picior, mâinile încrucișate, capul lăsat în jos, umerii lăsați, caută cu ochii un om, un ceva. Toată pozitia ei urla închidere.

-Esti ok?  o intreb.

-Uhmmm, da. Așa cred.

- Îl cunoști?

- Nu, doar din tren... Așa face mereu când mă vede. Sunt ok, dar mereu mă sâcâie. Merg câteva stații, dar stă mereu pe capul meu. O dată chiar am schimbat vagonul că nu mai erau oameni în tren și am plecat într-un vagon cu mai mulți oameni. Cobor la stația următoare însă... Noroc că nu merg mult”.

„Eu sunt prietenos, așa...”

„Mă mut pe bancheta din fata fetei, practic controlorul nu mai are unde sa se așeze daca vine. Pleacă trenul. Vine controlorul din nou. Mă vede pe locul pe care el se așezase și îi zice fetei:

- Ce? Are grijă de tine? Se uită la ea, arată cu capul spre mine și zâmbește el așa, șmecherește și complice.

Fata nu răspunde. Se uită la mine.

- Vă rog, lăsați copilul în pace, zic.

- Păi ce, doamna? Ne cunoaștem, că ea merge des cu trenul.

- Vă cunoașteți fiindcă vă băgați în seama dumneavoastră, nu că fata aceasta vă căuta compania. Merge cu trenul și vă întâlniți fiindcă are nevoie să se deplaseze între două localități. Ceea ce dumneavoastră am văzut că faceți se numește hartuire de minori.

- Cine, eu? Păi eu sunt prietenos, așa...

- Dacă vreodată prind vreunul că e așa prietenos cu fiică-mea, promit solemn că îl calc în picioare. Aș putea începe cu dumneata fiindcă domnișoara de fata de de aceeași vârstă cu fiică-mea! Iar eu sunt doar o femeie care știe ce e aceea hărțuire, știe ce înseamnă ignoranța celor care participă la hărțuire așa cum fac cei din vagonul nostru, care ne aud acum și au asistat la comportamentul dumneavoastră,  și mai știu că jobul dumneavoastră nu e sa vă băgați în seamă cu călătorii mai mult de controlul documentelor de călătorie și eventualele indicații care vi se solicită. Nu vă puteți permite să faceți cadouri, să întrebați fetele dacă au prieten, dacă sunt singure și să le spuneți programul dumneavoastră de lucru”.

Călătoarea a menționat că a reclamat compoartamentul controlorului și că așteaptă răspunsul companiei private.

Citește și Persoană lovită mortal de tren între București și Ploiești

Back To Top