Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

vacanță
Categorie: Actual
  • Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei, a anunţat că anul şcolar 2022 - 2023 va avea cinci module de învăţare şi cinci vacanţe.
  • Ministrul a anunțat și perioadele în care elevii se vor bucura de vacanțe.

Câmpeanu a precizat că anul şcolar va începe pe data de 5 septembrie cu un prim modul de învăţare. „După o perioadă de câteva săptămâni, în data de 24 octombrie, elevii ar urma să intre în vacanţă. 24 - 30 octombrie să fie prima vacanţă. O vacanţă care să fie acordată tuturor elevilor şi preşcolarilor în egală măsură", a spus Cîmpeanu. Al doilea modul de învăţare se va derula până în preajma sărbătorilor de iarnă, când va începe a doua vacanţă, din 23 decembrie şi până pe 8 ianuarie. Al treilea modul de învăţare va începe pe 9 ianuarie. „În premieră, acest modul se va derula până în luna februarie, când vom avea cea de a treia vacanţă, care va putea fi acordată în a doua săptămână, în a treia sau în a patra săptămână a lunii februarie, la decizia fiecărui inspectorat judeţean, prin consultare cu cei implicaţi. Este vorba de o vacanţă de o săptămână, mobilă, în luna februarie", a explicat Sorin Cîmpeanu. Modulul al patrulea se va derula până în preajma sărbătorilor Pascale. „Vacanţa ar urma să fie în perioada 8 - 23 aprilie", a adăugat ministrul Educaţiei. În anul şcolar 2022 - 2023, al cincilea modul de învăţare se va derula până pe 16 iunie, iar vacanţa de vară va începe pe 17 iunie şi se va încheia în prima luni a lunii septembrie.

Citește și A doua sesiune a examenului de Bacalaureat începe marți, pe 16 august

Back To Top