Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

examen bacalaureat candidați
Categorie: Știri naționale
  • Absolvenții de liceu au, în ultimele săptămâni din vacanța de vară, o nouă șansă să ia Bacalaureatul.
  • Aproape 35.000 de candidați care nu au susținut sau nu au promovat până acum examenul sunt așteptați, de marți, să susțină probele în cadrul sesiunii de toamnă.

La examenul de Bacalaureat sunt așteptați, în a doua sesiune din acest an, 22.586 de candidați care provin din promoţia curentă și 12.237 de candidați din promoţiile anterioare.

Probele se vor desfășura în 138 de centre de examen. Ele vor avea loc începând de marți:

16 august – Limba și literatura română – proba Ea) – probă scrisă

VEZI ȘI: BACALAUREAT | Limba română va avea, în continuare, o probă scrisă dedicată. Părinții negociază și admiterea la colegii

17 august - Proba obligatorie a profilului – proba Ec) – probă scrisă

18 august – Proba la alegere a profilului și specializării – proba Ed) – probă scrisă

19 august – Limba și literatura maternă – proba Eb) – probă scrisă

Probele de evaluare a competențelor (lingvistice și digitale) sunt programate în intervalul 22 - 29 august (cu excepția zilelor de 27 și 28 august).

Rezultatele finale, în penultima zi de vacanță

Afișarea primelor rezultate, în format anonimizat, conform prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor - GDPR), va avea loc în data de 31 august (până la ora 12:00). Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 - 18:00, atât în format clasic/letric, cât și electronic. În acest sens, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic inclusiv o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației este finală și poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere.

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor (interval 1 - 2 septembrie), vor fi comunicate în data de 3 septembrie.

Nota minimă de promovare - pentru fiecare probă - este 5 (cinci), iar media finală ce trebuie obținută pentru a încheia examenul cu succes este cel puțin 6 (șase).

Linie specială pentru reclamarea fraudelor la Bac

Ca și la prima sesiune, Ministerul Educației pune la dispoziția celor interesați linia TELVERDE 0800801100 pentru sesizarea eventualelor disfuncționalități pe durata probelor scrise. Numărul va fi disponibil în perioada 16 - 18 august, între orele 8:00 - 16:00, respectiv pe 19 august, între orele 8:00 – 14:00.

Back To Top