Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tichete sociale
Categorie: Știri naționale
  • Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene avertizează că ajutorul oferit de stat, prin vouchere sociale, are un termen de valabilitate.
  • Banii se pierd dacă nu sunt cheltuiți în 12 luni de primirea acestora.

Precizările Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene vin ca răspuns la întrebări adresate de beneficari, referitoare la modul în care pot fi folosite aceste tichete sociale.

“Voucherele în valoare de 250 de lei se încarcă o dată la două luni, până la finalul anului, iar aceste sume sunt valabile 12 luni de la data încărcării lor. Astfel, dacă tranșa IV este încărcată în decembrie 2022, ea poate fi utilizată până în decembrie 2023”, informează MIPE.

Virarea celei de-a doua tranșe a ajutorului a început pe 3 august, iar autoritățile au anunțat că acesta va ajunge la mai mulți beneficiari. “Cea de-a doua tranșă cuprinde cu 150.000 de noi beneficiari în plus față de cei 2.480.613, în urma actualizării permanente a listelor de către Ministerul Muncii și Solidarității Sociale. Noii beneficiari vor primi cardurile până pe 3 septembrie. În ziua de 8 septembrie toate cardurile valide vor fi alimentate cu a doua din cele 4 tranșe în valoare de câte 250 de lei pentru achiziția de alimente și mese calde”, potrivit unui comunicat al MIPE.

VEZI ȘI: Tichete sociale pentru nou-născuți dacă mamele sunt în situații de risc

 Cardurile pot fi folosite doar de către beneficiari. În cazuri excepționale, în care beneficiarul nu se poate deplasa la operatorii economici pentru a utiliza ajutorul, atunci poate încredința tichetele unei persoane apropiate, dar doar împreună cu actul de identitate.

Back To Top