Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • 16 societăți comerciale și 46 de persoane au fost controlate. 
  • Au fost găsiți bani nefiscalizați, dar și o persoană bănuită de furt.

Sâmbătă, în intervalul orar 10.00-12.00, polițiștii Secției nr.3 de poliție Ploiești au organizat și desfășurat o acțiune în zona de Vest a municipiului, pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, dar și verificarea unităților care desfășoară activități de comerț cu produse alimentare.

La activitate au participat polițiști de ordine publică, de investigare a criminalității economice, rutieră, dar și jandarmi, precum și reprezentanți ai DSVSA Prahova.

Astfel, au fost legitimate 46 de persoane și au fost controlate 16 societăți comerciale.

În cadrul activităților, au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 16.210 lei.

Astfel, în urma controlului efectuat la o unitate comercială, poliţiştii au găsit în casierie suma de 314 lei ca fiind nefiscalizată, motiv pentru care societatea a fost sancționată contravențional conform OUG nr.28/1999 cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar suma de bani găsită a fost confiscată.

În cadrul controlului efectuat la o alta unitate comercială, polițiștii au găsit suma de 546 de lei ca fiind nefiscalizată, motiv pentru care și în acest caz societatea a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 10.000 de lei.

De asemenea, polițiștii Secției nr.3 de poliție Ploiești au reușit identificarea unei persoane bănuite de furt dintr-o societate comercială.

În fapt, la data de 24 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că i-a fost sustrasă o geantă din incinta unității în care lucrează.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana banuită, ca fiind o femeie în vârstă de 53 de ani din municipiul Ploiești.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Back To Top