Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

rachete antigrindina
Categorie: Știri naționale

 

• Ministrul Agriculturii Petre Daea vrea ca sistemul antigrindină să funcționeze în toată România.
• Anul acesta, au avut loc, până acum, 89 de intervenții cu sisteme pentru combaterea căderilor de grindină.
• Costul unei astfel de rachete este de aproximativ 3200 de euro.

Ministrul Daea declarat că sistemul cu rachete antigrindină va fi extins pe toată suprafața României.

Anul acesta au avut loc, până acum, 89 de intervenții în atmosferă pentru combaterea căderilor de grindină, iar numărul total al rachetelor folosite în aceste intervenții se ridică la 3301. Ele au fost lansate din 99 de puncte operaționale aflate în Prahova, Iași, Vrancea, Oltenia, Timiș și Mureș. Costul total al rachetelor lansate anul acesta se ridică la 10,7 milioane de euro, titrează digi24.ro.

CITEȘTE ȘI: Primul serial SF românesc: „Voyager” va fi lansat în 2024

Anul trecut au fost lansate 5276 de rachete antigrindină, în mai multe zone din țară.

Rachete antigrindică nu sunt militare, deși ele sunt fabricate la Romarm, care este principalul producător şi exportator direct de produse militare din România. Ele conțin o substanță glaciogenă, iodura de argint, care are scopul de a ajuta la transformarea apei din stare solidă în stare lichidă.

„Este un sistem atât de eficient încât vrem să-l extindem pentru întreaga suprafață a României”, a spus ministrul Daea la digi24.ro, adăugând că aceste rachete „nu reprezintă nici un risc”. Potrivit lui Petre Daea, două milioane de hectare au fost salvate de la distrugere în acest fel.
Mai mult pe digi24.ro

CITEȘTE ȘI: MUNCHEN: Cătălin Chirilă aduce aurul României la canoe

Back To Top