Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

runa 21 august
Categorie: Timp liber

 

• Runa Magica ne arată o zi plină de generozitate, învățăm să dăruim, dar și să primim, suntem deschiși la parteneriate, dar și la deplasări și progres.
• Gebo este runa darului, a bucuriei sufletești care ne învață să fim generoși și să acceptăm, la rândul nostru, generozitatea celorlalți.
• Runa Raidho semnifică deplasările, călătoriile, dar și evoluția, mișcarea către progres fie el material, cât și spiritual.

Runa Gebo simbolizează darul care aduce bucurie sufletească. De regulă, runa arată un parteneriat, fie că este vorba de relații afective, fie că este vorba de afaceri. În accepțiunea sa tradițională, runa are semnificația de dar cu conotații emoționale și mai poate reprezenta un cadou între îndrăgostiți, un suvenir simbolic, o sumă de bani sau un bun material mult așteptat.
În vechile tradiții spirituale nordice, runa era un simbol al unui dar divin primit de aleșii zeilor, care putea consta și în înțelepciune sau chiar clarviziune.
Astăzi, runa Gebo ne arată relații armonioase, sacrificiu de sine, loialitate, carismă, extaz, sprijin dezinteresat într-o acțiune soldată cu bune rezultate financiare, parteneriat în iubire sau afaceri. Este o perioadă în care generozitatea ne ajută să facem și să ni se facă bine. O singură grijă este nevoie să avem: atenție la cheltuieli pentru că putem deveni risipitori. Runa Gebo indică și faptul că problemele zilei au cauze afective, dar urmează o perioadă de pace sufletească, noroc și securitate materială.
Este urmată de runa Raidho care reprezintă simbolul călătoriei pentru popoarele nordice și avea drept corespondent material, un atelaj. În accepția sa concretă, de călătorie, runa indică o călătorie de plăcere, lipsită de probleme sau piedici. Abstract, apariția runei într-un tiraj poate semnifica o călătorie inițiatică, imaginară sau chiar spirituală. În varianta modernă, Raidho a căpătat și semnificația de oportunitate a începerii negocierilor sau tratativelor, sau chiar demararea unei afaceri de comerț. O altă conotație modernă este aceea conform căreia putem primi, în viitorul apropiat, o informație sau un mesaj de la mare distanță care aduce noutăți.

CITEȘTE ȘI: MUNCHEN: Cătălin Chirilă aduce aurul României la canoe

Astăzi, Raidho ne indică un drum inițiatic sau „questa spirituala”, începutul unei experiențe de viață, o schimbare în bine. Fiind asociată carului care îl transporta pe zeul Thor, corespunde unei schimbări cosmice, putându-se stabili chiar o conexiune cu spiritele superioare din tradițiile ezoterice.
Raidho ne arată astăzi o călătorie plăcută sau de loisir, conjunctură favorabilă pentru distracții, noutăți surprinzătoare, proiecte profesionale noi, ieșirea dintr-o dilemă sau schimbarea punctului de vedere asupra unei probleme.
Este runa care simbolizează schimbarea în viața personală, într-o relație intimă sau în cadrul familiei. Astăzi, ea ne arată că ne putem baza pe cei din jur și pe divinitate. Este momentul optim de a începe orice discuții sau negocieri de afaceri, întrucât suntem foarte inspirați și putem concepe strategia optimă.
În pofida tuturor problemelor din prezent, putem ajunge la un echilibru psihic și financiar satisfăcător. În ultima poziție, runa Raidho ne asigură să ne păstrăm calea pe care ne aflăm, pentru că este bună și ne apropiem de țelul spiritual propus.

Sfatul runelor:
Runa Magica ne sfătuiește, astăzi, să ne urmăm intuiția și nu vom regreta. Să ne gândim mai întâi la cei dragi și abia apoi la interesele personale, să nu ezităm să îi ajutăm pe cei care ne cer suportul. Astăzi, toate contactele sociale ne sunt folositoare. Runa Magica ne mai spune că este momentul să ne mișcăm, să ne urnim și să ne deplasăm pentru ca idealul nostru să devină realitate. Este bine să fim receptivi la schimbări și transformări și să facem haz de necaz pentru că suntem pe drumul cel bun.

CITEȘTE ȘI: Primul serial SF românesc: „Voyager” va fi lansat în 2024

Back To Top