Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Mai multe acțiuni rutiere au fost organizate luni în Ploiești și Prahova. 
  • 210 de șoferi au fost trași pe dreapta în total, iar 100 dintre aceștia au fost amendați.

Luni în intervalul orar 06:00- 09:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Prahova, în colaborare cu polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești- Biroul Rutier au desfășurat o acțiune pentru verificarea legalității desfășurării transportului rutier public de persoane, astfel fiind opriți conducătorii de autovehicule care transportă persoane, în vederea verificării documentelor cât și pentru a fi testați cu aparatul etilotest.

În acest context au fost controlate peste 30 de autovehicule de transport persoane și au fost testați cu aparatul etilotest 30 de conducători.

În urma testărilor, nu a fost depistat niciun conducător auto care să fi consumat alcool înainte de a se urca la volan.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 20 de sancțiuni contravenționale pentru abateri precum lipsa certificatului de competență profesională, oprirea în alte stații decât cele prevăzute în graficul de circulație, etc.

Valoarea totală a sancțiunilor este de aproximativ 9.300 de lei.

Polițiștii continuă activitățile pe această linie pentru responsabilizarea conducătorilor auto având în vedere că începe și noul an școlar și valorile de trafic se vor intensifica

Tot luni,  la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, polițiștii rutieri au organizat și desfășurat 5 acțiuni de tip ’’BLITZ’’, pe mai multe intervale orare, pe Drumul Național 1 și pe raza comunelor Brazi, Gorgota, Poienarii Apostoli, Șirna și Tinosu.

Obiectivul acțiunilor a fost combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere cu urmări grave, cu accent pe nerespectarea regimului legal de viteză, conducerea sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și abaterile săvârșite de bicicliști.

Pe tot parcursul zilei au fost controlate peste 180 de autovehicule și au fost efectuate peste 100 de testări cu aparatul etilotest.

De asemenea, au fost aplicate 80 de sancțiuni contravenționale, 40 dintre acestea fiind aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Valoarea sancțiunilor este de aproximativ 36.000 lei.

În urma abaterilor constatate, au fost reținute 3 permise de conducere și un certificat de înmatriculare. 

Back To Top