Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Cei trei sunt cercetați pentru trafic de droguri de risc, complicitate la infracțiunea de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, în vederea consumului propriu, fără drept
  • Aceștia au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. 

POolițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești, au prins luni în flagrant delict, două persoane, după ce acestea ar fi vândut peste 3,7 kilograme de cannabis.

Din cercetări a reieșit că, o a treia persoană ar fi sprijinit activitatea infracțională a celorlalte două, în sensul că ar fi depozitat, pregătit și transportat drogurile destinate comercializării.

Astfel, ieri, 22 august, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Ploiești au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor 3 persoane, cercetate pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc, complicitate la infracțiunea de trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc, în vederea consumului propriu, fără drept.

Ulterior, cele 3 persoane au fost arestate preventiv de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Prahova, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Back To Top