Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că tronsonul Dumbrava - Mizil al autostrăzii Ploiești - Buzău intră în lucru.
  • Lucrările, finanțate prin PNRR, au ca termen de finalizare 20 de luni, iar circulația rutieră ar urma să fie deschisă pe acest lot de autostradă în 2024.

Ministrul Tranporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că a fost făcut un nou pas important pentru construcția Autostrăzii Moldova (A7) și că încă 21 de km ai acestei autostrăzi, pe secțiunea Muntenia, vor intra în lucru.

Citește și: Compania prahoveană Coni începe construcția la A7, tronsonul Pietroasele-Mizil

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii din România (CNAIR) a predat amplasamentul lotului 1 Dumbrava - Mizil al Autostrăzii Ploiești - Buzău. Câștigătorul licitației este Asocierea Impresa Pizzarotti & C.S.p.A. – Pizzarotti S.A. – Retter Project Management.

Constructorul a pregătit deja amplasamentul organizării de șantier și a marcat traseul acestui lot de autostradă, urmând ca în primă etapă să deruleze lucrări de deminare, descărcări arheologice, decopertarea stratului vegetal și pregătirea amplasamentelor pentru cele 15 poduri, pasaje și podețe.

Citește și: Drumurile județene și podurile din Prahova, propuse pentru reabilitare și consolidare

Lucrările, finanțate prin PNRR, au ca termen de finalizare 20 de luni, circulația rutieră urmând să fie deschisă pe acest lot de autostradă în 2024.

Cei 21 de km ai lotului Dumbrava-Mizil se adaugă celor 28,35 de km ai lotului 2 (Mizil – Pietroasele), pentru care Ordinul de Începere a fost emis în data de 11 august. În acest caz, proiectul finanțat prin PNRR (1,24 miliarde de lei - fără TVA) trebuie finalizat tot în 20 de luni, respectiv în 2024.

 

Back To Top