Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Un medic a fost agresat sâmbătă seara, de un grup de cetățeni de etnie romă, chiar în Camera de Gardă a Spitalului de Pediatrie Ploiești
  • Medicii care au sunat la 112 pentru a cere ajutor au fost amenințați cu amenda de operatorul STS. 
  • Miercuri dimineață Poliția Prahova a anunțat o anchetă. 

După ce Actualitatea Prahoveană a relatat despre cazul medicului de la Spitalul de Pediatrie lovit, amenințat și înjurat de un grup de romi, Poliția Prahova a anunțat deschiderea unei anchete. 

„În urma apariției în spațiul public a unui articol cu titlul ,,Exclusiv. Medic scuipat și lovit la Pediatrie Ploiești. Răspunsul Poliției: N-avem echipaj. Dacă mai sunați vă amendăm", compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova este abilitat să comunice următoarele:

Cu privire la aspectele semnalate, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești s-au sesizat din oficiu privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și amenințare, cercetările fiind continuate în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun.” au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Prahova miercuri dimineață. 

Back To Top