Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Medicii care au reclamat agresarea unui coleg, în unitatea de urgențe a Spitalului de Pediatrie din Ploiești ar fi primit un răspuns șocant de la dispecerul Secției 4 de Poliție Ploiești. Apelul redirecționat prin serviciul de urgențe 112 ar fi înregistrat un dialog incredibil între medicii care au sunat speriați și reprezentantul Secției 4 de Poliție. Operatorul a declarat, senin, că “n-are echipaj”, amenințând medicii că îi amendează dacă mai revin cu alt apel.

Un medic a fost agresat sâmbătă seara, de un grup de cetățeni de etnie romă, chiar în Camera de Gardă a Spitalului de Pediatrie. Medicul a fost scuipat, înjurat, lovit și amenințat cu moartea.

Scandalul

Medicul a preluat un copil în vârstă de trei ani, l-a stabilizat fiind pus pe perfuzii, starea micului pacient fiind, în limbajul medicilor din urgențe “stabilă” - grad verde. În acest timp, în camera de gardă a fost adus un adolescent de 17 ani înjunghiat în plămâni, cu viața pusă în pericol de moarte, acesta fiind încadrat cu gradul roșu.

Medicul a intervenit rapid pentru a-l stabiliza pe tânărul înjunghiat, fapt care a nemulțumit familia copilului de trei ani. Membrii acesteia au devenit violenți.

Lege și Ordine?

Surse din cadrul spitalului spun că situația este disperată, acest incident nefiind izolat. Foarte mulți medici vor să plece, majoritatea având oferte în București sau în alte orașe.

Solicităm Inspectoratului de Poliție Județean Prahova un punct de vedere legat de acest incident grav.

Back To Top