Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual

Un proiect inedit al municipalității a fost lait motivul unei avalanșe de critici împotriva conducerii Primăriei Ploiești. Campania înfrumusețării unor locații publice cu realizari de artă murală a fost umbrită de comentatorii ploieșteni care readuc mereu în actualitate problema lipsei furnizării de agent termic pe raza municipiului.

„Este inadmisibil sa ieșiți cu așa ceva, în timp ce toată lumea așteaptă vești despre ceva ce ne afectează pe toți cu adevărat. FIX la arta murală ne gândim când vine apa rece la duș” 

„Și la iarnă oare tot așa o să zică??? Afectați sunt doar vreo 130 de mii de locuitori, doar atât... Un fleac! Pot îngheța, dacă au rezistat fără apă caldă, hai că pot și fără căldură.”

„Da, normal, că fix desenele alea îmi vor încălzi mie apa”

„Comunicați-ne o data de reluare a furnizării de apă caldă sau măcar în ce stadiu se află aceasta avarie. Chiar nu ne interesează ce pictați dvs pe clădiri”

„Vă bateți joc de noi? Sau ce?!? Ce-i cu postarea asta? o atitudine total nepotrivită, vedeți ploieștenii supărați si răsuciți cuțitu-n rană. De când sunteți primar n-am văzut decât proiecte, concret nimic făcut!” sunt doar câteva din zecile de comentarii pe care le-a adunat postarea primarului Andrei Volosevici. 

Citește și:  EXCLUSIV Document. DSP către Primăria Ploiești pe subiectul lipsei apei calde la Pediatrie: Intrați în legalitate!

Textul integral al postării: 

„ Desigur, reluarea furnizării de apă caldă este prioritară, dar, între timp, la Ploiești se află în derulare mai multe proiecte!

 Artă murală: 18 locații - 1.800 metri pătrați de pe clădirile orașului au prins culoare 

 Modernizare pistă de atletism Parcul “Regele Mihai I al României” - Sala Sporturilor Olimpia

Back To Top