Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • În ciudat investițiilor care se fac în parcurile din Ploiești acestea ajung pline de mizerie și distruse din cauza persoanelor certate cu bunul simț
  • SGU Ploiești lansează un nou „apel la civilizație” după ce mai multe zone de la Sala Sporturilor au fost acoperite cu coji de semințe.

„Reamintim tuturor ploieștenilor faptul că, numai printr-un comportament civilizat putem contribui la durabilitatea investițiilor din banii publici.

Citește și:  Consilierul George Botez, soluții pentru rezolvarea crizei termiei: “Vremea conferințelor de presă a trecut”

Astfel, solicităm cetățenilor să depună gunoiul în recipientele destinate acestui scop și nu în alte locuri (zone verzi, suprafață antitraumă, locuri de odihnă etc).

Citește și:  Avalanșă de critici la adresa primarului Volosevici: extraordinare realizări. Vrem apă caldă!

Totodată, facem apel la toți cetățenii ca, în cazul în care observă persoane lipsite de bun simț care vandalizează perimetrele verzi, mobilierul urban, toaletele publice și obiectele de joacă să apeleze numerele de telefon ale Dispeceratului RASP(0244/984) și Poliției Locale (0244/954) pentru a sesiza aceste aspecte.” au transmis reprezentanții SGU prin intermediul unui comunicat de presă.

Back To Top