Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe elemente vestimentare cu inscripția unei instituții și o legitimație cu numele și fotografia bărbatului.
  • Bărbatul este cercetat pentru înșelăciune și riscă ani grei de închisoare.

Polițiștii din cadrul Poliției oraşului Urlați au pus în executare miercuri un mandat de percheziție domiciliară, în comuna Fulga, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 56 de ani, bănuit de comiterea unei infracțiuni de înșelăciune.

Bărbatul a fost condus la sediul unității de poliție, în vederea audierii.

În fapt, în perioada august-septembrie 2021, bărbatul ar fi pretins că este funcționar public într-o instituție, astfel, solicitând și obținând de la un alt bărbat aproximativ 9.700 de lei, sub pretextul achitării taxelor necesare angajării fiicei sale într-o funcție de funcționar public, prin susținerea unui concurs.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe elemente vestimentare cu inscripția unei instituții și o legitimație cu numele și fotografia bărbatului.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Back To Top