Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Un accident rutier grav, în care au fost implicate patru autoturisme, s-a produs miercuri în jurul orei 17.35 la Mănești. 
  • Cinci persoane au fost rănite, printre care și un copil de doar un an și o lună. 

Un accident rutier grav, în care au fost implicate patru autoturisme și care s-a soldat cu rănirea a șase persoane s-a produs miercuri după amiază, în jurul orei 17.35, la Mănești. 

Citește și:  Ploiesti, raiul mâncătorilor de semințe. Un nou apel la civilizație al SGU Ploiești

La fața locului ISU Prahova a fost trimis un echipaj de pompieri, unul de descarcerare și o ambulanță SMURD. În mașinile implicate în coliziune se aflau opt persoane, printre care și un copil de 1 an și 1 lună. 

Cele două mașini implicate inițial în coliziune, au fost proiectate în alte două mașini parcate. 

Citește și:  Un bărbat din Fulga care se dădea polițist a făcut peste 9 000 de lei promițând angajări în MAI

La spital a ajuns o femeie în vârstă de 33 de ani cu un traumatism cranio facial, copilul în vârstă de 1 an cu un traumatism cranio facial, un bărbat în vârstă de 24 de ani cu traumatism la coloana cervicală, un bărbat în vârstă de 46 de de ani cu un traumatism cranio cerebral și traumatism lombar,un bărbat în vârstă de 39 de ani cu traumatism cervical și lombar și o femeie în vârstă de 76 de ani cu traumatism cranio cerebral și traumatism la piciorul drept. 

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili toate cauzele și împrejurările care au dus la producerea accidentului.

Back To Top