Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o atenționare de cod galben de caniculă și disconfort termic.
  • Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități, iar temperaturile maxime se vor situa între 32 și 36 de grade.
  • În zona de munte este în vigoare o atenționare de cod galben de ploi torențiale.

 Atenționarea de cod galben de caniculă și disconfort termic este valabilă până pe 27 august, interval în care, în vestul, sudul și estul teritoriului, inclusiv în Prahova, disconfortul termic va fi ridicat. 

Citește și: ANM a emis, marți noaptea, cod roșu de ploi torențiale în 36 de localități din Prahova

Pe durata codului galben de caniculă, indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime se vor situa între 32 și 36 de grade, iar cele minime nu vor coborî sub 18...21 de grade.

ANM a emis, miercuri, și o atenționare de cod galben de instabilitate instabilitate atmosferică temporar accentuată, avertizare valabilă în zona de munte din Prahova, miercuri, 24 august, până la ora  21.00. Potrivit ANM, în intervalul menționat pot avea loc averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină. În intervale scurte de timp, cantitățile de apă vor depăși 25...30 l/mp și pe arii restrânse 40...50 l/mp.

Back To Top