Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Termo Prahova a solicitat, prin Ordonanță Președințială, obligarea operatorului Termoficare Prahova să asigure continuitatea serviciului de furnizare a apei calde din Ploiești.
  • Instanța s-a pronunțat, vineri, pe cererea de Ordonanță Președințială depusă la Tribunalul Prahova. 

 Furnizarea apei calde în Ploiești a fost sistată, începând cu 1 august, la Ploiești, dată la care operatorul Termoficare Prahova a anunțat că sunt necesare lucrări de reparații în regim de urgență.

Citește și: Consiliul Local Ploiești, vot cu scandal pentru înființarea unei societăți de termoficare. Aleșii locali au solicitat predarea CET Brazi în patrimoniul municipalității

După notificarea operatorului de termoficare cu privire la rezilierea contractului, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Termo Prahova a depus o cerere de Ordonanță Președințială, prin care solicita obligarea Termoficare Prahova să asigure continuitatea serviciului de furnizare a apei calde, prevedere stipulată în contract.

Tribunalul Prahova s-a pronunțat, vineri, 26 august, cu privire la Ordonanța Președințială, în sensul că a declinat competența de soluționare a cauzei în favoarea Judecătoriei Ploiești. Decizia este definitivă. 

Reamintim faptul că, joi, Consiliul Local a aprobat înființarea unei societăți, Termo Ploiești, care să aibă ca obiect de activitate producerea, distribuția și furnizarea agentului termic, după preluarea CET Brazi în patrimoniul municipalității.

Back To Top