Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Centrul Infotrafic a anunțat, sâmbătă, că pe mai multe tronsoane din DN1 Ploiești - Brașov traficul rutier s-a aglomerat.
  • Circulația rutieră s-a intensificat pe sensul către Brașov, însă de data aceasta, din fericire, nu s-au format coloane în sensurile giratorii.

 Weekend-ul a venit la pachet cu o nouă aglomerație pe DN1, în special pe raza stațiunilor de pe Valea Prahovei, dar și pe Centura de Vest a Ploieștiului.

Citește și: Accident pe DN72, la Stoenești. Două auto au intrat în coliziune

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române a anunțat, sâmbătă, că sunt semnalate valori ridicate de trafic pe DN 1 Ploiești-Brașov.

 Astfel, pe Centura de Vest a municipiului Ploiesti, traficul rutier s-a intensificat pe sensul către Brașov, însă de data aceasta, din fericire, nu s-au format coloane în sensurile giratorii.

  La Comarnic, traficul rutier este intens pe sensul de mers Ploiești - Brașov, cu coloană în mișcare de la km. 101 până la km. 107, în timp ce pe raza localității Bușteni s-a format coloană de autovehicule pe sensul de mers Brașov de la km 129 până la km. 131, iar pe sensul către Ploiești, între  km 138 și km 133.

Back To Top