Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Un tânăr în vârstă de 22 de ani, în timp ce se afla pe Bulevardul Carol I din Câmpina, a fost oprit și supus testării cu aparatul DrugTest care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism.

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, polițiștii rutieri au organizat și desfășurat 7 acțiuni de tip ’’BLITZ’’, pe mai multe intervale orare, pe Drumul Național 1, pe raza municipiului Câmpina și pe raza comunelor Râfov,  Sângeru și Șirna.

Citește și: Accident pe DN72, la Stoenești. Două auto au intrat în coliziune

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina, în timp ce desfășurau activități pe linie rutieră pe Bulevardul Carol I din municipiu, au oprit, pentru control, vineri, în jurul orei 19.45, un autoturism condus de un tânăr în vârstă de 22 de ani, din municipiu.

Având în vedere comportamentul suspect al conducătorului auto, potrivit IPJ Prahova, tânărul a fost supus testării cu aparatul DrugTest care a indicat prezența unor substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv în organism. Ulterior, tânărul a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de mostre biologice.

În cauză,polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

Back To Top