Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Într-o curbă la dreapta bărbatul a pierdut controlul volanului. 
  • Aparatul etilotest a indicat o alcoolemie de 0.43 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Duminică noapte, în jurul orei 23:30, polițiștii din cadrul Poliției oraşului Vălenii de Munte au fost sesizați despre faptul că pe raza comunei Teișani, pe DJ100 N, s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un singur autoturism.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat la fața locului unde au constatat faptul că în timp ce conducea un autoturism pe DJ100 N, pe direcția de deplasare Teișani către Slănic, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din orașul Slănic, într-o curbă la dreapta ar fi pierdut controlul direcției de deplasare și s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile.

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest a conducătorului auto, aparatul a indicat valoarea de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma evenimentului rutier, bărbatul a necesitat transportarea la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice.

Back To Top