Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • În acest context, cei aproximativ 30 de polițiști au legitimat peste 200 de persoane și au verificat 80 de societăți comerciale, controlând totodată și 120 de autovehicule. 
  • Valoarea totală a sancțiunilor este de peste 54.000 de lei. 

Duminică, în intervalul orar 09:00-12:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova au acționat pe mai multe linii de muncă într-o acțiune cu forțe mărite care s-a desfășurat pe raza orașului Băicoi.

Astfel, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciul Rutier, Poliției municipiului Câmpina, precum și cei ai Biroului pentru Protecția Animalelor, în colaborare cu specialiști ai Direcției Sanitar Veterinare Prahova au acționat pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale, prevenirii și combaterii pricipalelor cauze generatoare de accidente rutiere, precum și pentru prevenirea și combaterea comerțului ilicit cu produse alimentare și nealimentare, pe drumurile publice din oraș și în Piața mixtă a orașului. 

Citește și:  Accident azi noapte în Teișani provocat de un șofer beat. Bărbatul a ajuns la spital

În acest context, cei aproximativ 30 de polițiști au legitimat peste 200 de persoane și au verificat 80 de societăți comerciale, controlând totodată și 120 de autovehicule. 

În vederea prevenirii și combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere cu urmări grave, cu accent pe depistarea conducătorilor auto care conduc sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor cu efect psihoactiv polițiștii rutieri care au acționat pe mai multe străzi din oraș, au efectuat peste 70 de testări cu apartul etilotest, precum și 10 testări cu aparatul DrugTest. 

În urma controalelor efectuate în trafic au fost depistați doi bărbați conducând sub influența băuturilor alcoolice, motiv pentru care le-au fost reținute permisele de conducere. 

În cadrul acțiunii au fost aplicate 47 de sancțiuni contravenționale, dintre care, reliefăm: 29 conform O.U.G 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, 9 conform H.G. nr. 984/2005, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, 7 conform O.G. NR. 28/1999, privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscal. Totodată a fost confiscată și suma de 8.076 de lei. 

Citește și: „Primul Ghiozd an”: 1.780 de copii înscriși anul acesta în clasa I vor primi rechizite școlare

Valoarea totală a sancțiunilor este de peste 54.000 de lei. 

Cu ocazia verificării de către polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Prahova unei societăți comerciale deținute de un bărbat în vârstă de 31 de ani, din comuna Vărbilău, s-a constatat faptul că bărbatul nu fiscalizase suma de 2.330 de lei, motiv pentru care, suma în cauză a fost confiscată, fiind aplicată și o sancțiune contravențională în valoare de 20.000 de lei conform O.U.G. nr. 28/1999, privind obligația operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscal.

În jurul orei 10:00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Băicoi, în timp ce desfășurau activități în cadrul acțiunii punctuale, au oprit, pentru control, pe strada Schelei, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, domiciliat în municipiul Ploiești. 

Întrucât la înmânarea documentelor bărbatul emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care șoferul a fost condus la o unitate medicală pentru prelevarea de mostre biologice de sânge. 

În această cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

Back To Top