Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Administraţie
  • ANM (Administrația Națională de Meteorologie) a emis, luni, o nouă atenționare de cod galben de caniculă.
  • Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități, iar temperaturile maxime se vor situa în general între 32 și 37 de grade.

Vremea se va menține caniculară și în zilele următoare. ANM a emis o nouă atenționare de caniculă, avertizare valabilă și în Prahova. Meteorologii au anunțat că, local va fi caniculă, disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

Citește și: Șeicul Nawaf Saud Nasir Al-Sabah s-a intersat de programele de studii de la UPG Ploiești

Astfel, luni (29 august) și marți (30 august) valul de căldură va persista în regiunile sudice și estice. Local, potrivit ANM, temperaturile maxime se vor situa în general între 32 și 37 de grade.

În regiunile sud-estice disconfortul termic se va menține ridicat și pe parcursul zilei de miercuri, 31 august. În zona de munte este în vigoare un cod galben de ploi torențiale.

În intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în Banat, Crișana, Maramureș, vestul Olteniei, în cea mai mare parte a Transilvaniei, nord-vestul Moldovei, în Carpații Occidentali, în nordul Carpaților Orientali și local în Carpații Meridionali.

Astfel, potrivit ANM, vor fi averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină. În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși 25...40 l/mp. Gradul de instabilitate atmosferică se va menține accentuat pe tot parcursul săptămânii”, a anunțat ANM.

 

Back To Top