Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

udrea
Categorie: Actual
  • După aproape trei luni petrecute la Penitenciarul de Femei din Târgşor, Elena Udrea nu este mulțumită de condiții și a făcut o cerere pentru a obține mai multă libertate în spatele gratiilor.
  • Udrea a cerut instanței mai multă libertate în penitenciarul în care își ispășește pedeapsa.

Elena Udrea are de ispășit o pedeapsă de şase ani de închisoare în regim semideschis. Acest lucru a fost stabilit de comisia penitenciarului de la Târgşor. Se pare că Udrea nu este de acord cu decizia şi încearcă să obţină mai multă libertate de mişcare în închisoare. În acest sens, Udrea a cerut instanţei de judecată să i se modifice modalitatea de executare a pedepsei în regim deschis. Udrea a depus la Judecătoria Ploieşti o plângere cu privire la stabilirea regimului de executare a pedepselor privative de libertate. Cererea fostului ministru a primit un prim termen de judecată la finalul lunii septembrie.

Citește și Unele deținute de la Penitenciarul Târgșor, unde se află și Elena Udrea, ar acuza probleme medicale din cauza hranei primite de la cantină

Back To Top