Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Trei tineri cu vârste de 21, 22 și 25 de ani au fost reținuți
  • Un tânăr în vârstă de 22 de ani ar fi distrus cu un obiect contondent și geamul portierei unui  autovehiculul

Luni, în jurul orei 17:00, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Câmpina au fost sesizați despre faptul că pe strada Teilor din municipiu are loc un conflict între mai multe persoane.

În baza sesizării, polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului identificând cele șapte persoane implicate în conflict, fiind vorba de șapte bărbați cu vârste cuprinse între 17, respectiv 47 de ani.

Citește și:  România beneficiază de fonduri de coeziune în valoare de 45 de miliarde de euro

Din verificările efectuate a reieșit faptul că între cei șapte bărbați ar fi izbucnit un conflict spontan, în urma căruia patru dintre aceștia ar fi fost agresați de ceilalți 3, fără a necesita transportarea la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Totodată, un tânăr în vârstă de 22 de ani ar fi distrus cu un obiect contondent și geamul portierei unui  autovehiculul.

În baza probatoriului administrat, față de trei tineri cu vârstele de 21, 22, respectiv 25 de ani, domiciliați în municipiu a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentați unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Citește și:  Dezastru pe Litoral. Amenzi de peste patru milioane de lei în lunile iulie și august

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, încăierare, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Back To Top