Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

prisca
Categorie: Politic
  • Conform acordului de parteneriat semnat la Bruxelles între România și Comisia Europeană, țara noastră va investi, până în 2027, fonduri de coeziune în valoare de 45 de miliarde de euro.

Banii vor fi cheltuiți pentru programe ce vizează întărirea economiei naționale, dezvoltarea socială și teritorială, digitalizarea și tranziția către o energie bazată cât mai mult pe surse verzi și regenerabile. „Scopul alocărilor pentru coeziune vizează și creșterea competitivității produselor și serviciilor românești pe plan european, promovarea inovației în economie și creșterea capacității companiilor locale de a exporta. PNL susține accesarea cât mai multor bani europeni, pentru o creștere economică ce permite ca nivelul de trai al oamenilor și productivitatea firmelor să recupereze decalajele existente față de statele dezvoltate din vestul continentului” a declarat Razvan Prisca, deputat PNL.

Citește și Răzvan Prișcă, deputat PNL de Prahova: Start-Up Nation va avea 55.000 de beneficiari în perioada 2022 - 2027

Back To Top