Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

bacalaureat
Categorie: Actual
  • Rezultatele de la sesiunea august – septembrie a examenului de bacalaureat vor fi afişate în format anonimizat miercuri, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

Contestaţiile pot fi depuse miercuri, în intervalul orar 12,00 – 18,00, atât în format clasic, cât şi electronic. Candidaţii vor completa inclusiv o declaraţie-tip în care se menţionează că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei este finală şi poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor, vor fi comunicate în data de 3 septembrie.

Aproape 35.000 de candidaţi s-au înscris pentru a susţine examenul naţional de bacalaureat în sesiunea august – septembrie. Conform datelor transmise de inspectoratele şcolare judeţene, din totalul celor înscrişi, 22.586 de candidaţi provin din promoţia anului 2022, iar 12.237 de candidaţi sunt din promoţiile anterioare. Probele s-au desfăşurat în 138 de centre de examen.

Citește și A doua sesiune a examenului de Bacalaureat începe marți, pe 16 august

Back To Top