Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

apa
Categorie: Actual
  • HIDRO PRAHOVA SA anunță oprirea distribuției apei potabile în orașul Comarnic, joi 1 septembrie 2022, între orele 7.00-11.00, cu posibilitate de prelungire, pentru remedierea unei defecțiuni accidentale apărute pe conducta de transport Valea lui Conci - rezervor Ghioșești Cărbunărița.

„Vor fi afectați de această oprire aproximativ 800 de abonați HIDRO PRAHOVA SA care locuiesc în următoarele cartiere: Vatra Sat (parțial), Poiana (parțial), Republicii, Podul Vârtos și Podul Lung. Societatea HIDRO PRAHOVA SA își cere scuze pentru disconfortul creat și roagă toţi consumatorii vizați să îşi asigure rezerve de apă pentru consum și uz casnic. Reluarea furnizării apei potabile către utilizatorii HIDRO PRAHOVA SA se va face după finalizarea intervenției, în cel mai scurt timp posibil, la parametrii de calitate corespunzători, pe măsura umplerii rețelei de distribuție”, se arată în comunicatul Hidro Prahova.

Citește și Alimentare cu apă va fi întreruptă miercuri în șase zone din Ploiești, inclusiv în centru. Apa Nova anunță lucrări

Back To Top