Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Interval de valabilitate: 31 august, ora 12:00 – 1 septembrie, ora 10:00
  • Fenomene vizate: instabilitate atmosferică accentuată – ploi abundente

Județul Prahova intră de miercuri, 31 august începând cu ora 12.00 sub o avertizarea meteorologică care va fi valabilă până joi, 1 septembrie, la ora 10.00.

Citește și:  Se oprește apa în mai multe cartiere din Comarnic. Anunțul Hidro Prahova

Potrivit ANM, în cea mai mare parte a zonei montane și a Transilvaniei, în nordul Olteniei și al Munteniei, precum și în sudul Banatului vor fi perioade cu averse torențiale, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantități de apă de 40...60 l/mp și pe arii restrânse de peste 70...80 l/mp. Acestea vor fi asociate și cu descărcări electrice, intensificări ale vântului și pe alocuri vijelii și grindină.

Citește și:  Mihail Gorbaciov, ultimul președinte al URSS, a murit la vârsta de 91 de ani

Totodată, în intervalul menționat în cea mai mare parte a țării vor fi perioade cu instabilitate atmosferică ce se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice și intensificări ale vântului. În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși 25...40 l/mp, iar pe alocuri vor fi vijelii și grindină.

Back To Top