Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Gorbaciov
Categorie: Actual
  • Un val de mesaje din întreaga lume, de la foști și actuali șefi de stat și de guvern, a venit după moartea ultimului lider al Uniunii Sovietice, considerat omul care a pus capăt Războiului Rece.
  • Mihail Gorbaciov este considerat „una dintre cele mai importante figuri ale secolului XX” și „un om de stat unic”.

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, i-a adus un omagiu lui Mihail Gorbaciov salutând „un lider demn de încredere şi respectat”. „A jucat un rol crucial în încheierea Războiului Rece şi în căderea Cortinei de Fier. El a deschis calea către o Europă liberă. Este o moştenire pe care nu o vom uita. RIP. Mihail Gorbaciov”, a scris von der Leyen pe Twitter. Secretarul general al ONU Antonio Guterres şi-a exprimat „profunda tristeţe”, aducând un omagiu „unui om de stat unic, care a schimbat cursul istoriei”. „Sunt întristat să aflu de moartea lui Gorbaciov. Întotdeauna am admirat curajul şi integritatea de care a dat dovadă pentru a pune capăt Războiului Rece. În momentul agresiunii lui Putin în Ucraina, angajamentul său neobosit de a deschide societatea sovietică rămâne un exemplu pentru noi toţi”, a scris Boris Johnson pe Twitter. „Om al păcii, ale cărui alegeri au deschis o cale către libertate pentru ruşi. Angajamentul său pentru pacea în Europa a schimbat istoria noastră comună”, a transmis și președintele Franței, Emmanuel Macron. Preşedintele american Joe Biden i-a adus un omagiu, numindu-l un „lider rar”. Acţiunile sale au fost cele ale unui lider cu suficientă „imaginaţie pentru a vedea că un alt viitor este posibil şi curajul de a-şi risca întreaga carieră pentru a-l atinge. Rezultatul a fost o lume mai sigură şi mai multă libertate pentru milioane de persoane”. Preşedintele rus Vladimir Putin şi-a exprimat „profundele condoleanţe” la moartea lui Mihail Gorbaciov, potrivit purtătorului de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov. „Vladimir Putin îşi exprimă profundele condoleanţe în urma morţii lui Mihail Gorbaciov, urmând a trimite dimineaţă o telegramă de condoleanţe familiei şi rudelor fostului lider”, a spus Peskov.

Citește și Mihail Gorbaciov, ultimul președinte al URSS, a murit la vârsta de 91 de ani

Back To Top