Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Ciucă
Categorie: Actual
  • Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că guvernul va aproba în ședința de joi o nouă ordonanță pentru plafonarea prețurilor la energie.

„Mâine vom avea o nouă ședință de guvern, cu punct principal pe agendă aprobarea ordonanței de guvern privind modificarea elementelor de referință pentru compensarea prețurilor la energie”, a spus premierul Ciucă. Efectele precedentei ordonanțe expiră miercuri, 31 august, dar adoptarea noii ordonanțe a fost amânată pentru că forma finală nu e gata. Ciucă a anunțat că joi ar urma să fie agreată forma finală în urma unei discuții în comitetul interministerial, care include Ministerul Finanțelor, Ministerul Energiei și ANRE – arbitrul pieței energetice. Premierul a mai anunțat că săptămâna viitoare va fi aprobat printr-o hotărăre de guvern și planul de pregătire pentru iarnă în domeniul energetic.

Citește și O ședință, două scandaluri. Consilierii locali au votat pentru demiterea viceprimarului Trofin, ploieștenii mai așteaptă apa caldă

Back To Top