Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Polițeanu
Categorie: Actual
  • Deputatul Mihai Polițeanu, fostul președinte al USR Prahova, și-a prezentat punctul de vedere referitor la decizia Biroului Național al USR de a anula alegerile județene.
  • „Nu ni s-a respectat dreptul de apărare”.

„După cum probabil ați aflat alegerile interne de la USR Prahova au fost anulate de Biroul Național al USR în urma unei contestații. În contestație se afirmă că alegerile au fost nestatutare și că Biroul Județean care a convocat Conferința Județeană nu ar fi avut cvorum. Afirmația este falsă.

Alegerile au fost organizate respectând toate normele Statutului USR PLUS. Alegerile au fost convocate în baza art. 21, alin c) care privește vacantarea funcțiilor fără a mai exista supleanți: filiala USR Prahova nu mai avea președinte, Biroul Județean mai avea doar 15 membri din 21 de locuri disponibile, iar Comisia de arbitraj era de iure si de facto desființată cu doar 2 membri din 5. Dealtfel, nu este prima dată când în filiala Prahova au loc alegeri înainte de termen pentru noi structuri de conducere și arbitraj fără a fi fost revocate cele anterioare. Astfel, Biroul Județean a decis pe 5 septembrie 2019 în baza faptului ca exista o singură poziție de membru BJ vacantă fără a mai exista supleanți, să fie convocate noi alegeri pentru toate structurile de conducere și arbitraj. La acel moment din Biroul Județean făceau parte actualul Secretar general al partidului, dar și semnatari ai contestației actuale.

Biroul Județean care a convocat Conferința Județeană a avut cvorum. La momentul respectiv mai erau doar 15 membri în Biroul Județean, fără a mai exista supleanți, din totalul de 21 de locuri teoretic disponibile. Conform statutului, cvorumul se calculează raportat la numărul de membri, nu la locurile teoretic disponibile. Sedinta BJ de convocare a Conferintei Judetene a fost facuta in prezenta a 10 membri BJ din totalul de 15 (cu un vot de 9 la 1 pentru convocare).

Contestația era procedural inadmisibilă. Conform Statutului si regulamentelor, contestarea alegerilor se face la Biroul Național în termen de 15 zile de la desfășurarea alegerilor. Acest lucru nu s-a întâmplat, contestația fiind trimisă, probabil, la Secretariatul General, însă niciodată la BN.

Nu ni s-a respectat dreptul de apărare. Contestația nu a fost trimisă la filiala Prahova pentru a avea posibilitatea de a răspunde în perfectă cunoștință de cauză”, a transmis deputatul Polițeanu.

Atac la vicepreședintele Consiliului Județean

„Cristian Apostol, unul dintre semnatarii contestației, e în USR PLUS omul de bază al baronului PNL Iulian Dumitrescu și un obișnuit al parangheliilor naționaliste la care participă tot felul de lideri ai PSD și PNL, inclusiv binecunoscutul Adrian Năstase. Apostol e câinele de pază al baronului liberal, pe care îl susține și apără în toate ieșirile publice, inclusiv împotriva propriilor colegi din USR PLUS. În aceste condiții, mi se pare întemeiată suspiciunea că Iulian Dumitrescu încearcă să distrugă filiala USR PLUS folosindu-se de personaje ca Apostol. Iar faptul ca 3 consilieri locali USR din Ploiești au semnat pentru revocarea din funcție a viceprimarului USR al Ploieștiului are legătură cu toată aceasta poveste”, a adăugat fostul președinte al USR Prahova.

Citește și Haos în USR Prahova. Trei consilieri ploieșteni excluși, alegerile județene anulate

Back To Top