Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Potrivit unor surse neoficiale, conflictul a început din cauza unei tinere de 18 ani care a încetat o relație amoroasă cu unul dintre tinerii implicați în altercație. 
  • Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În cursul nopții de 25 spre 26 august a.c., în jurul orei 00:45, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Cocorăștii Colț au fost sesizați prin apel 112 de către o persoană despre faptul că pe o stradă din comună Ariceștii Rahtivani are loc un conflict între mai multe persoane.

Cu ocazia deplasării polițiștilor la fața locului, conflictul era deja aplanat, din primele verificări reieșind faptul că între 4 tineri cu vârste cuprinse între 20 si 30 de ani și 2 bărbați cu vârstele de 49, respectiv 52 de ani ar fi izbucnit un conflict verbal pe motivul unei neînțelegeri mai vechi, ulterior acesta degenerând, persoanele în cauză agresându-se reciproc.

Citește și:  Românii ar putea beneficia de o nouă zi liberă: 6 ianuarie, de Bobotează

În urma altercație, niciunul dintre bărbați nu a solicitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Persoanele vătămate și-au rezervat dreptul de a depune plângere penală în termenul legal.

Citește și:  Reacția fostului președinte USR Prahova după ce a fost dat jos de conducerea națională a partidului

În cauză, polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, cercetările fiind continuate în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun.

Back To Top