Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Șoferul a acroșat glisiera mediană a drumului, a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat. 
  • Traficul rutier este oprit pe sensul către Capitală, fiind formată coloană de autovehicule de aproximativ 3 kilometri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A3 București-Ploiești, la kilometrul 66, pe sensul către București, în zona localității Bărcănești un autotren încărcat cu pământ a acroșat glisiera mediană și s-a răsturnat pe carosabil, încărcătura fiind împrăștiată pe suprafața de rulare.

Citește și:  David Popovici, medalie de aur și un nou record la 200 m liber, la CM de înot pentru juniori de la Lima – VIDEO LINK

În urma accidentului, șoferul tirului a suferit leziuni, fiind evaluat medical la fața locului.

Traficul rutier este oprit pe sensul către Capitală, fiind formată coloană de autovehicule de aproximativ 3 kilometri. Circulația este deviată pe la kilometrul 68, la nodul rutier de la intersecția  cu DN1. Se estimează reluarea normală a traficului în 45-60 de minute.

Citește și:  EXCLUSIV. Motivele pentru care secretarul general al Primăriei Ploiești refuză să avizeze preluarea CET Brazi

La fața locului ISU Prahova intervine cu un echipaj de pompieri pentru asigurarea zonei și un echipaj medical. 

sursa foto: ISU Prahova

Back To Top