Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Un prahovean din Mănești a fost bătut de vecinul său până a ajuns în spital. 
  • În urma unor percheziții, agresorul a fost reținut. 

Joi dimineață polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova - Secția de Poliție Rurală Cocorăștii Colț au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în comuna Mănești, în vederea documentării activității infracționale a unei persoane bănuite de comiterea unei infracțiuni de lovire sau alte violențe.

O persoană a fost condusă la sediul unității de poliție, pentru audieri.

Din cercetări a reieșit că, în noaptea de 28 spre 29 august a.c., un bărbat, în vârstă de 35 de ani ar fi avut un conflict spontan cu un vecin, iar ulterior conflictul a degenerat, bărbatul în vârstă de 35 de ani agresându-l pe vecinul său, acesta necesitând transportarea la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate, rămânând internat.

În urma percheziției efectuate, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă.

În baza probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Cocorăștii Colț, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infrcațiunii de lovire sau alte violențe.

Back To Top