Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Actual
  • Runa Magica ne prevestește o zi în care ne sunt testate capacitățile proprii de a ne descurca singuri, fără ajutorul cuiva, este nevoie să facem față confuziilor și iluziilor, cu un comportament potrivit.
  • Ansuz este runa înțelepciunii, a figurii autoritare ce ne pune la încercări, ajutorul din partea celorlalți vine greu, așa că ne adunăm pentru a rezolva singuri problemele.
  • Runa Laguz, care scoate la suprafață aspectele noastre profunde, ne indică, astăzi, un potențial de iluzii și nevoia de a ne baza pe rațiune mai mult decât oricând.

Runa Ansuz ne indică o figură autoritară, un conducător, necesitatea echilibrului dintre minte și corp, justiția, clarviziunea. Astăzi, ea ne arată lipsa unui ajutor sau a unui sfat atunci când avem nevoie, așa că este nevoie să ne bazăm în totalitate pe forțele proprii pentru a trece de provocări. Suntem atenți la comunicare și la atitudinea impulsivă față de cei din jurul nostru, evităm cu istețime conflictele și ne folosim inteligent experiența acumulată până acum.

Citește și:  Proiect de peste 3,5 milioane de euro pentru cartierul Pictor Rosenthal

Runa Laguz, a apei, ne aduce în atenție emoțiile, friile, subconștientul, gândurile ascunse, avem revelații, intuiție bună și putem da sfaturi potrivite. Runa Laguz reprezintă sensibilitatea, receptivitatea, intuiția, subconștientul, dar și adaptabilitatea, perspicacitatea și forța invizibilă. Astăzi, Laguz ne avertizează asupra riscului de confuzie, iluzii, tentația de a face exact ce nu trebuie și chiar posibile probleme restante cu sexul opus.

Sfatul runelor:

Runa Magica ne indică necesitatea manifestării mai pregnante a umanismului. Este nevoie să dăm dovadă de o mai mare înțelegere, generozitate și toleranță față de opiniile celor din jur, iar empatia ne va ajuta. Runa Magica ne avertizează asupra îndoielii de sine și a gândurilor negative, cărora nu trebuie să le cădem pradă astăzi. Avem încredere în noi, ne ascultăm dorințele profunde și încercăm, pe cât posibil, să ne folosim rațiunea pentru a clarifica iluziile și confuziile. Un sfat important este și acela de a evita excesele în ceea ce privește comportamentul. Drumul este ascendent dacă reușim să ne ținem de el.

Back To Top