Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Volosevici
Categorie: Actual
  • Andrei Volosevici, primarul Ploieștiului, a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care anunța că anul școlar începe „în cele mai bune condiții” după ce au fost distribuite 1.780 de ghiozdane și au fost făcute reparații la școlile din municipiu.
  • Postarea primarului a generat un val de critici, ploieștenii reproșându-i edilului lipsa apei calde.

Peste 200 de ploieșteni au adăugat comentarii la postarea primarului Volosevici, majoritatea ignorând subiectul abordat de edil și reproșându-I acestuia lipsa apei calde. Menționăm că Andrei Volosevici nu a răspuns criticilor, intervenind doar pentru a nega informația că locuiește în comuna Păulești. Redăm, în continuare, doar câteva dintre mesajele transmise de către ploieșteni primarului Volosevici:

„Domnule primar, de prioritizare ati auzit ? De piramida lui Maslow? Sau de faptul ca peste jeg nu dam cu spray? Chiar de atata naivitate sa dati dovada sau ne luati pe toti ori de naivi ori de prosti? Nimic din ce veti face nu conteaza cand oamenii sunt terifiati ca nu au apa calda, nu vor avea caldura, strazile sunt pline de gropi sau neasfaltate si ghenele pline. Credeti ca niste var pe peretii scolilor care se vad, cu vizibilitate o sa ne faca sa uitam ce am mentionat mai sus?! Voila PLOIESTENII NU SUNTEM PROSTI. Si sunt convinsa ca pe 10 sept o vom demonstra!”.

„Administrația locală trebuia să anticipeze aceste situații de urgență. Este responsabilitatea dumneavoastra și a echipei de conducere. Trăim cu ziduri colorate, dar fără condițiile minimale de viață. Faceți macar un efort de consiliu și aprobati centralele de bloc sau cele individuale, fără toate condițiile ce le presupun. O vara intreaga nu v-a interesat că o parte importantă din populația orașului vă fi întoarsă în evul mediu. Nu va pasă!”.

„Si noi suntem pregatiti pentru apa calda de o luna...dar degeaba...Rusine dle primar, ne ai dezamagit inca o data”.

„APA CALDA, cand o sa avem? Trimitem copiii la scoala nespalati? Primarul are grija sa schimbe stalpii (iliminatul stradal in centru, ca ptr. periferie nu se mai ajung banii), sa darame Blocul 7 Etaje (sa faca alee ptr. promenada), sa faca festivaluri, care mai de care mai trasnite, dar nu-i pasa ca nu avem apa calda. Regret enorm ca v-am votat, dl. primar”.

„Este responsabilitatea primarului sa asigure minimum de igiena personala, care începe cu furnizarea apei calde, ce sa vezi. Atata lipsa de interes, atâta indolenta este greu de imaginat. Aroganta și lipsa profesionalismului conduc la situații de acest gen. Crede careva ca un an de zile, la inceput de mandat, am stat cu gunoaiele în porți, chiar și în ziua Sfânta de Paște?”

Citește și O ședință, două scandaluri. Consilierii locali au votat pentru demiterea viceprimarului Trofin, ploieștenii mai așteaptă apa caldă

Back To Top